2.06.2017 Tüm Haberler
DOMOTEX HALI FUARI

Gaziantep’te 4 gün boyunca açık kalan Domotex Turkey Halı Fuarı’nı Türkiye, İran, Irak ve Suudi Arabistan başta olmak üzere toplam  9 bin 124 profesyonel ziyaretçiyi ağırlayarak, Türkiye halı sektörü ve ihracatına sağladığı büyük katkının yanı sıra, Gaziantep ekonomisini de canlılık getirdi.

Gaziantep Halıcılar Odası Başkanı Mehmet Törer ,” Bu yıl 10. düzenlediğimiz Domotex Turkey halı fuarında bizleri yalnız bırakmayan destek veren herkese teşekkür ederim. Domotex Turkey halı fuarına bu yıl 8 bin 121 yerli, bin 3 yabancı olmak üzere toplamda 9 bin 124 kişi ziyaret etti. Dünya halı üretim merkezi olan Gaziantep’in, dev bir organizasyona ev sahipliği yaptığını ve Türkiye’nin en büyük fuarlarından birini başarıyla gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

Gaziantep Ticaret Odası  (GTO), Gaziantep Halıcılar Odası, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçılar Birliği (GAHİB), Hannover Fairs Turkey Fuarcılık  işbirliğinde, 21.509 m2 alanda 203 firmanın katılımı ile 10. düzenlenen fuar hakkında değerlendirmede bulunan Mehmet Törer, "Makina halısı üretiminde Belçika’yı geride bırakarak dünya lideri olmayı başaran kentimiz artık fuarcılık alanında da söz sahibi olmaya başladı. Domotex Turkey Halı Fuarı’nın her yıl daha da büyüdüğünü görmek hepimizi gururlandırıyor” ifadelerini kullandı.

 


 
Copyright Halıcılar Odası 2015 - Tüm Hakları Saklıdır...