19.01.2016 Tüm Haberler
DOMOTEX'E GAZİANTEP DAMGASI

slararası Domotex 2016 Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı kapılarını açtı. 59 ülkenin katıldığı ve 95 bin metrekare alana sahip olan fuarda en fazla katılımcıyla Türkiye bir kez daha sektördeki gücünü ilan ederken Gaziantep’ten katılan 58 firma fuarın ilk gününden itibaren katılıcıların ilgi odağı oldu. 

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Başkanı Salahattin Kaplan, Gaziantep Halıcılar Odası Başkanı Mehmet Törer ve beraberlerindeki heyet fuara katılan Gaziantepli firmaların stantlarını ziyaret ederek halı fuarıyla ilgili bilgiler aldılar. Her yıl olduğu gibi bu yıl da fuara katılan 59 ülke arasında en fazla firma ile katılan ülke Türkiye oldu.

Fuarda Türkiye’den katılan firmaları ziyaret eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ihracatçıların sektörel sorunları hakkında bilgi alırken halı sektöründe dünyanın en büyük ve en önemli fuarı olan Uluslararası Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'nda Türkiye'nin gücünün daha iyi anlaşıldığını, rekor katılımla fuarın omurgasını Türk firmalarının oluşturduğunu ifade ederek bunun gurur verici bir şey olduğunu ifade etti. 


 
Copyright Halıcılar Odası 2015 - Tüm Hakları Saklıdır...