6.03.2014 Tüm Haberler
SANAT HALI YENİ KOLEKSİYONLARI İLE ‘’SEZONA HAZIRIZ’’

SANAT HALI  GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ÜRÜN LANSMANI VE BAYİ TOPLANTISINDA YENİ  KOLEKSİYONLARI İLE ‘’SEZONA HAZIRIZ’’  MESAJI VERDİ…

 

Sanat Halı; 24-27 Şubat tarihleri arasında Kaya Palazzo Golf Resort Otel Belek/Antalyada  gerçekleşen ve 3 gün süren dev organizasyonla 2014 yılı Ürün Lansmanı ve Bayi Toplantısı’nı yaptı. Etkinlik, Mahşer-i Cümbüş’ün eğlence dolu tiyatro gösterisiyle başladı.

Türkiye genelinde 700 bayinin katıldığı organizasyonun 2. gününde bayi toplantısı ve ödül töreni gerçekleşti. Bayi toplantısında açılış konuşmasını yapan Sanat Halı Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Kaplan, “Bugüne kadar yaptığımız tüm çalışmalarda en iyisini hazırlamayı hedefledik. Ürün segmentimizde yüksek kaliteyi, koleksiyonlarımızda renkliliği ve çeşitliliği , pazarlama stratejimizde yenilikçiliği esas alarak hem tüketiciden hem bayilerimizin beğenisini kazananı hazırlamaya çalıştık.’’ dedi.

 

İçinde bulunduğumuz zamanda pazarlama ve iletişim stratejilerinin, insanların beklentilerinin ve trendlerin sürekli yenilendiğini dile getiren Kaplan, “Kartal Halı olarak 30 yıllık  tecrübeye sahibiz,bu tecrübemizi Markamız olan Sanat halıya yansıtıyor; yaşlanmıyor aksine git gide bu hızlı tempoya ayak uydurarak gençleşiyor, yenileniyoruz. 2012 verilerine göre Türkiye’nin ilk 500 firması arasında yer alıyor; ancak büyüklüğümüzden çok oluşturduğumuz katma değerle gurur duyuyoruz.” dedi. Bayilere katma değer sağlamanın en iyi yolunun kaliteli, zengin ve tüketicinin takdirini kazanacak koleksiyonlar hazırlamaktan geçtiğinin de altını çizen Kaplan; her koşulda hem ürünleriyle hem de kurumsal olarak bayilerinin yanında olduklarının mesajını verdi.

 

Moderatörlüğünü Vatan Şaşmaz’ın yaptığı ödül töreninde, Türkiye genelinde dereceye giren bayilere ödülleri takdim edildi. Ödül töreninde 2014 satış stratejisi ile ilgili konuşma yapan Türkiye Satış Müdürü Cihat Kılınboz, “2013 yılında yaptığımız tüm çalışmalar bayilerimizden tam not aldı. Bayilerimizin bizden beklentilerinin yüksek olduğu bilinci ile 2014 yılı lansmanımızı; Paylaşmaya, Kazandırmaya, Kârlılığa BİZ HAZIRIZ! sloganı üzerine kurduk.” dedi.

 

Sanat Halı Ar-Ge ve Tasarım Grup Başkanı Selçuk Sayılı’da, “Uzun süren çalışmalar sonucu hazırladığımız Milat, Mısra, Bienal, Natürel ismindeki yeni kaliteleri ve Delüks, Galeri, Alem, Gold kalitelerine eklediği yeni desen ve renk grupları ile 60’ı yeni desen olmak üzere toplamda 250 halıyı ürün lansmanımızda bayilerimizin beğenisine sunduk. 2014 koleksiyonumuzun sektörde trendleri oluşturacağına inancımız tamdır.” dedi.

 

Etkinlik; Bayi toplantısı ve ürün lansmanı , Petek Dinçöz’ün konser verdiği muhteşem gala ile sona erdi.


 
Copyright Halıcılar Odası 2015 - Tüm Hakları Saklıdır...