4.07.2013 Tüm Haberler
GTO, yeni yönetimini ziyaret etti

Halıcılar ve Dokumacılar Odası Başkanı ve aynı zaman Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Törer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu´nu ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Gaziantep Halıcılar ve Dokumacılar Odası Başkanı ve aynı zamanda GaziantepTicaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Törer ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Güneydoğu Halı İhracatçılar Birliği Başkanı Selahattin Kaplan´ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener, halı sektörünün Gaziantep´in ekonomik yapılanmasında ve ihracatında önemli ve tartışılamayacak bir konuma sahip olduğunu söyledi.

Halıcılar Odası ve İhracatçılar Birliği Başkanları ise Yönetim Kuruluna başarılar dileyerek, Gaziantep Ticaret Odası´na halı sektörüne yönelik yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Sektör temsilcileri bundan sonraki süreçte de birlik, beraberlik içerisinde sektöre yönelik ortak projeler üretileceğine inandıklarını belirterek sektörün sorunları konusunda GTO başkanlarına bilgi verdi.