10.02.2014 Tüm Haberler
Halıcılar Törer’le devam dedi

Halıcılar Törer’le devam dedi

 

Gaziantep Halıcılar Dokumacılar ve Benzeri Esnaf Odası’nın olağan genel kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Mehmet Törer yeniden başkan seçildi. Gaziantep Halıcılar Odası’nda yapılan ve Divan başkanlığını Gaziantep Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Küsbeoğlu’nun yaptığı genel kurula, bir çok halı firması sahibi katıldı.

 

Gaziantep Halıcılar Dokumacılar ve Benzeri Esnaf Odası’nın olağan genel kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Mehmet Törer, çok sayıda üyenin oyunu alarak yeniden oda başkanlığına seçildi.

Genel kurulda konuşan başkan  Mehmet Törer, Halıcılar Odası olarak göreve geldiğimiz günden beri yönetim olarak güzel işler yaptığımıza inanıyorum. Öncelikle Sektörümüzün eksikleri tespit ederek çalışmalar yaptık. İlk olarak Gaziantep’te halı fuarı gerçekleştirdik. Yönetim olarak burada büyük emek sarf ettik. Oda olarak desen kursları vererek sektörümüzün elaman ihtiyacını karşılamaya çalıştık. Yine sektörümüze yönelik çıkarmış olduğumuz dergimizle sektörümüzün sesi olamaya çalıştık. Dergimizi Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinde dağıtarak sektörümüzü tanıtmaya çalıştık. 2014 yılında da yeni projelerimizle sanayicilerimizin ihtiyaçlarını belirleyerek bu yönde çalışmalar yapacağız. Gaziantep’li halıcılarımız her geçen gün Türkiye’nin sayılı sanayicileri arasına giriyor, halı ihracatında başarıdan başarıya koşan çalışkan halıcılarımızla gurur duyuyor ve bu başarının devam etmesini temenni ediyorum.

Esnaf Sanatkarlar odası başkanı Ömer Küsbeoğlu, Mehmet Törer’e teşekkür ederek, “Üreten, ihracat yapan, istihdam yaratan sanayicilerimiz bizim baş tacımız. Çekme tezgahlardan, çukur tezgahlardan bugünlere gelen halıcılarımızdan Türkiye’nin her tarafında övgüyle bahsediliyor, göğsümüz kabarıyor. Bize bu sevinci gururu yaşatan sanayicilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından eski yönetim kurulu üyelerine, sektörümüze ve odamıza yapmış oldukları hizmetten dolayı teşekkür plaketi verildi. Daha sonra çok sayıda üyenin oy kullandığı seçimlerde, Mehmet Törer yeniden başkan seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine ise, Z. Abidin Kaplan, Murat Aslanyürek, Beşir Toy, Zeki Dağ, Ahmet Göksular, Mehmet Özer seçilirken Denetim kurulu üyeliklerine ise Erdal Özen, İlhami Karaata ve Gülistan Kaplan seçildi.


 
Copyright Halıcılar Odası 2015 - Tüm Hakları Saklıdır...